La flauta travessera de Patrícia de No posa música a les obres de Neus Colet


  • Comparteix:

Patrícia de No en un moment de l'actuació acompanyada de les obres de Neus Colet

Patrícia de No en un moment de l'actuació acompanyada de les obres de Neus Colet

L'artista santcugatenca Patrícia de No ha acompanyat amb la seva flauta travessera les obres de Neus Colet exposades a la Canals Galeria d'Art. El concert íntim i didàctic, de mitja hora de durada, ha tingut lloc aquest dissabte a l'espai cultural, on s'han escoltat peces poc conegudes per a flauta sola.

Una quinzena de persones s'han aplegat a la Canals Galeria d'Art per escoltar la interpretació de Patrícia de No, que ha delectat els presents amb un petit concert de peces poc conegudes per a flauta sola.

La seva actuació ha tingut un punt de diàleg amb el públic, al qual de No ha explicat quina peça ha tocat i per què. El repertori ha comprès música barroca, francesa i alemanya.

L'artista santcugatenca Patrícia de No ha destacat que s'han d'aprofitar els espais vinculats a l'art per introduir la música. Són declaracions a Cugat.cat

Patrícia de No

S'han d'aprofitar llocs implicats amb l'art, com pot ser una galeria d'art. És un concert amb contacte amb el públic i amb un caire didàctic.





L'actuació ha compartit espai amb l'exposició de Neus Colet 'Finestres', que estarà oberta al públic fins el primer diumenge de maig.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.