'Qui té por de Virginia Woolf?' colpeix el públic del Teatre-Auditori


Temes relacionats

Emma Vilarasau: ''Qui té por de Virgínia Woolf?' és l'obra que sempre havia volgut fer' (12/mar/12)


  • Comparteix:

Pere Arquillué i Emma Vilarasau en la funció de 'Qui té por de Virginia Woolf?' al Teatre-Auditori

Pere Arquillué i Emma Vilarasau en la funció de 'Qui té por de Virginia Woolf?' al Teatre-Auditori

Un dels èxits teatrals de la temporada, l'obra 'Qui té por de Virginia Woolf?' s'ha endut l'ovació del públic del Teatre-Auditori aquest dissabte. El muntatge, que protagonitzen els actors vallesans Pere Arquillué i Emma Vilarasau, tracta les relacions humanes i de parella i la incapacitat que tenen les persones a l'hora d'assumir el propi fracàs. El públic ha lloat la interpretació dels dos actors protagonistes i ha sortit colpit amb la duresa de la temàtica d'aquest muntatge.
Reviu l'espectacle a Cugat tv

Dues parelles es reuneixen una nit i tots quatre s'endinsen dins d'una espiral d'odi que acaba per destapar les emocions més profundes de cadascun d'ells. Aquest és, a gran trets, el fil argumental del muntatge 'Qui té por de Virginia Woolf?', un relat de la societat nord-americana del moment i l'anàlisi d'un mal que corromp aquesta societat, l'engany.

L'actriu Emma Vilarasau, que encarna el paper de Martha al muntatge, ha explicat que la connexió que assoleix amb el públic en aquesta obra és única.

Emma Vilarasau

Aquesta és una obra on el públic t'acompanya fins al final. Sempre m'enduc l'energia que m'han transmès els espectadors, això és impagable.




El públic ha quedat impactat amb els actors protagonistes i la força enèrgica que han transmès a l'hora d'interpretar els personatges.

Públic

Els dos protagonistes són fantàstics. / És una obra amb molta força. / No t'esperes l'argument. Ells dos són genials.







El Teatre-Auditori ha acollit dues funcions de l'obra aquest dissabte. El muntatge seguirà ara la seva gira per diferents teatres de Catalunya fins a l'abril.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.