S'obre un nou espai de reflexió per conèixer la realitat d'altres cultures del món


  • Comparteix:

La primera sessió es dedica a l'Argentina.

La primera sessió es dedica a l'Argentina.

L'Ajuntament ha creat una taula de debat que, sota el nom de 'Espai de les Cultures', vol reunir ciutadans i entitats per dialogar sobre la diversitat cultural i els conflictes al Tercer Món. La iniciativa, que convoca divendres als santcugatencs, és una prova pilot que vol incentivar la implicació dels col.lectius en les causes solidàries.

Oferir una visió àmplia del què passa a diferents parts del món. Sota aquest objectiu neix 'L'espai de les Cultures', una iniciativa municipal que aquest divendres ofereix als ciutadans la possibilitat de conèixer Argentina sense moure's del Centre Social i Sanitari de La Floresta.

Les sessions, que es realitzen un cop al mes, proposen als assistents parlar de països subdesenvolupats a través d'un ampli ventall d'activitats, com un sopar de germanor i un cine-fòrum. La iniciativa, que funciona de forma experimental, té l'objectiu de consolidar-se en properes edicions. Ho explica el coordinador del Centre Cívic de La Floresta, Jordi Garriga:

Jordi Garriga

Això és una experiència pilot i esperem que, en el futur, s'inclogui en un marc més ampli d'activitats


'L'espai de les Cultures' és, com diu com el nom, un espai d'interrelació entre ciutadans i entitats. Però, també és una excusa perquè els col.lectius s'interessin per l'organització d'iniciatives solidàries. Jordi Garriga:

Jordi Garriga

Estaria bé que, a tall d'aquesta iniciativa, alguna entitat organitzés alguna activitat de caire solidari


L'edició d'aquest mes de 'L'espai de les cultures' s'obrirà divendres, a les 9 del vespre, al Centre Social i Sanitari de La Floresta. Equador i Brasil sera els temes de debat de les properes edicions que es rependran al gener, després de les festes de Nadal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.