'Al borde del abismo' encapçala les estrenes d'avui


  • Comparteix:

Imatge del cartell de 'Al borde del abismo' / Font: Cinesa.es

Imatge del cartell de 'Al borde del abismo' / Font: Cinesa.es

Les estrenes d'aquest divendres als cinemes vénen plenes de comèdia, suspens, romanticisme i drama. La comèdia la porten 'El exótico Hotel Marigold', 'Blancanieves' i 'Almanya: Bienvenidos a Alemania'. El film 'Todos los días de mi vida' arriba carregat de romanticisme, i el suspens el protagonitza 'Al borde del abismo'. La pel·lícula 'El perfecto desconocido' porta el drama a la cartellera. Totes les estrenes les projectaran els dos cinemes de Sant Cugat, a excepció d''Almanya: Bienvenidos a Alemania' que només es veurà a Yelmo Cines.

Nick Cassidy, el protagonista de 'Al borde del abismo', és un exoficial de policia que amenaça en saltar des d'un edifici de Manhattan. El seu objectiu és despistar les autoritats mentre un grup de lladres duen a terme un atracament que podria netejar la imatge del policia.

La comèdia 'El exótico Hotel Marigold' explica la història d'un grup de jubilats que decideix viatjar a l'Índia, en busca d'una vida de luxes a l'Hotel Marigold. En canvi, es troben una ciutat plena de contrastos.

El drama arriba de la mà de 'El perfecto desconocido', la trama narra l'arribada de Mark O'Reilly a un poble mallorquí que s'instal·la en un vell comerç abandonat. Els habitants del poble s'il·lusionaran en pensar que Mark reobrirà el comerç, però les veritables intencions del viatjant és buscar la història que s'amaga darrera d'una vella fotografia polaroid.

La pel·lícula romàntica 'Todos los días de mi vida' explica les vivències d'una parella recent casada que té un accident. La noia entra en coma i el marit cuidarà d'ella. Quan l'esposa aconsegueix despertar-se, havent perdut totalment la memòria, ell intenta reconquistar-la.

Julia Roberts i Lilly Colins són les protagonistes de 'Blancanieves', una nova versió del conte. Blancaneus es troba que la seva madrastra li ha pres el tron i, amb l'ajuda dels set nans, la intentarà recuperar.

A més, els cinemes Yelmo estrenen 'Almanya: Bienvenidos a Alemania'. El film ofereix el contrast de dos móns diferents, amb l'arribada d'una família turca immigrant a Alemanya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.