'Música: harmonia i pau' és la proposta per l'abril dels Amics de la Unesco


Temes relacionats

Els Amics de la Unesco debaten sobre la cultura i la tolerància al cicle de conferències del març (29/feb/12)


  • Comparteix:

Pau Casals centra alguna de les activitats del cicle

Pau Casals centra alguna de les activitats del cicle

Els Amics de la Unesco Valldoreix-Sant Cugat dediquen el nou cicle de conferències a la música. Després de Setmana Santa, començaran les xerrades del segon trimestre de l'entitat, focalitzades en el món de la música. Un documental dedicat a Pau Casals, el concert de Sant Jordi i una producció internacional basada en el món casteller són alguns dels actes destacats.

Recuperant les últimes sessions de març també dedicades a la música, els Amics de la Unesco Valldoreix-Sant Cugat ofereixen un abril amb conferències dedicades a la música com a font d'harmonia i pau. Les propostes inclouen un visionat del documental 'A visit with Pablo Casals', una xerrada a càrrec de Josep Ferré sobre el concert de Sant Jordi i una conferència sobre la importància i la tradició del cant coral a Catalunya.

La sessió mensual de cine-fòrum inclou un documental, coproduït a Xile, Espanya i l'Índia, sobre els castells, 'The human tower'. El president de l'associació ha explicat a Cugat.cat per què han escollit aquest tema.

Rafael Recolons

El que volem és seguir amb els objectius de la Unesco, un dels quals és la cultura i la música, que tenen un valor cultural i de pau.



Els Amics de la Unesco-Valldoreix Sant Cugat també han celebrat l'assemblea general de socis, en què Rafael Recolons ha renovat el seu càrrec com a president de l'entitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.