L'Ajuntament i la Diputació organitzen taules participatives per elaborar una diagnosi de l'àmbit cultural de la ciutat


  • Comparteix:

Es vol comptar amb la participació de totes les entitats de la ciutat.

Es vol comptar amb la participació de totes les entitats de la ciutat.

L'Ajuntament impulsarà a partir de gener el Pla de Cultura de Sant Cugat, que permetrà disposar d'una diagnòsi sobre l'estat de la cultura al municipi. La iniciativa, que té el suport de la Diputació, s'elaborarà a partir d'un procés participatiu en què tothom pugui fer la seva aportació a través de diverses taules de debat.

La primera quinzena de gener, els ciutadans tindran l'oportunitat de dir com veuen el teixit cultural de la nostra ciutat. Les seves aportacions, realitzades a tarvés de taules de debat, permetran al consistori disposar d'una eina fonamental per avaluar l'estat de salut dels circuits culturals de Sant Cugat.

Amb la col.laboració de la Diputació, l'administació ha programat 4 sessions dobles en les què els santcugatencs podran abordar l'estat de la al municipi des de diveresos punts de vista. Així, es faran sesssions monogràfiques sobre l'àmbit territorial, social, creatiu i de la memòria històrica.

La tinent d'alcalde de Serveis Personals, Àngels Solé, considera que l'extensa vida cultural de Sant Cugat requereix un pla d'aquestes dimensions que dibuixi el teixit cultural de la ciutat:

Àngels Solé

És necessari posar-nos d'acord amb les entitats i ciutadans, perquè una actuació així no es pot fer des del despatx


Solé ha dit que la voluntat del consistori és que el Pla de Cultura de Sant Cugat estigui enllestit a finals de 2004. La responsable de Serveis Personals ha remarcat que la iniciativa es traduirà posteriorment en l'aplicació d'eixos programàtics en un termini de 4 o 8 anys:

Àngels Solé

Nosaltres farem una diagnosi, per tal d'establir després eixos programàtics


Les taules de debat, que començaran el 13 de gener, se celebraran a la Sala d'Entitats de la Casa de Cultura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.