Angelat defensa la renovació del món del teatre en temps de crisi


  • Comparteix:

La directora i actriu Marta Angelat al plató de Cugat tv

La directora i actriu Marta Angelat al plató de Cugat tv

L'actriu i directora teatral valldoreixenca Marta Angelat creu que en temps de crisi la cultura ha de reinventar-se per continuar sobrevivint. Angelat, que recentment ha creat la companyia La Marroneta, ha explicat que és precisament ara quan cal saber trobar alternatives per seguir portant obres dalt dels escenaris. Així ho ha explicat al programa 'Protagonistes' de Cugat tv. Mira l'entrevista a Cugat tv

Segons Marta Angelat, la cultura avui en dia està massa tancada en ella mateixa. Angelat opina que la cultura ha de saber ser creativa, i en un futur haurà de ser més accessible per a tothom. La directora i actriu teatral creu que crear una companyia en temps de crisi és un risc que cal assumir precisament en moments com aquests.

Marta Angelat

Ara és el moment de fer-ho. Quan hi ha problemes, si elimines intermediaris tot és més fàcil.


Fins aquest diumenge, l'últim muntatge que ha dirigit Angelat, l'obra 'Cock', preestrenada al Teatre de Mira-sol, es podrà veure al Teatre Capitol. L'objectiu de la companyia és iniciar una gira a la tardor per diferents teatres de Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.