El Cor Aglepta presenta en societat el seu primer disc


Temes relacionats

El cor Aglepta llança el seu primer disc (29/feb/12)

El Cor Aglepta reivindica el paper de la dona en el seu 10è aniversari (14/nov/11)


  • Comparteix:

Un moment del concert

Un moment del concert

El primer disc del Cor Aglepta 'Ànima Nostra' s'ha presentat aquest diumenge en societat en un concert al Centre Borja. Precisament, la formació femenina va gravar fa un any a la capella del centre aquest primer treball, que està a la venda des del desembre passat. Unes 160 persones han assistit a aquest concert, que també ha recaptat fons per a l'Associació Europea de Cooperació amb Palestina (ASECOP).

'Ànima Nostra' és una recopilació d'algunes de les obres religioses més significatives del segle XX, el període romàntic i el Renaixement. El concert ha presentat aquests temes i s'ha completat amb peces de compositors com Zlotan Kodály i Arne Mellnäs, entre d'altres.

El director de l'agrupació coral, Oriol Castanyer, ha explicat per què han triat la temàtica religiosa per al seu primer disc.

Oriol Castanyer

Era el repertori que teníem a punt i volíem que el disc tingués unitat. A més, podíem gravar-ho en aquesta capella que té una sonoritat fantàstica.


La presentació del disc, que s'emmarca en el desè aniversari de la formació, ha compartit cita amb una causa benèfica. El Cor Aglepta ha dedicat la recaptació de l'actuació a un projecte de l'Associació Europea de Cooperació amb Palestina (ASECOP).

El concert ha anat dedicat també a Marie Curie, Clara Schumann, les mares de la Plaza de Mayo, Caterina Albert i a totes les dones que han estat exemple en la lluita per a la igualtat de la dona.

'Ànima Nostra' es pot adquirir a l'escola Aula de So, a la botiga Pleniluni Musical i altres establiments de Sant Cugat. També es podrà obtenir als diferents concerts de la formació i a través de qualsevol membre de l'entitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.