La 18a Bienna d'Art Contemporani arrencarà el 19 d'abril a Sant Cugat


Temes relacionats

Les obres de nou artistes rodaran amb la 18a Biennal d'Art Contemporani Català (24/feb/12)


  • Comparteix:

Logo de la nova edició de la Biennal d'Art Contemporani Català

Logo de la nova edició de la Biennal d'Art Contemporani Català

La 18a Biennal d'Art Contemporani Català, que impulsa la feina dels artistes més joves del país i està organitzada per la Canals Galeria d'Art, s'inaugurarà el tercer dijous d'abril al Museu del Tapís Contemporani de la ciutat, la Casa Aymat. L'organització ha destacat la importància de creure en el jovent per garantir el futur.

La mostra biennal d'art d'enguany, organitzada per la Canals Galeria d'Art, donarà el tret de sortida el tercer dijous d'abril. Nou artistes joves seran els protagonistes de la 18a Biennal d'Art Contemporani Català d'enguany, que recorrerà ciutats com Cambrils i Lleida, a l'espera de tancar altres destins.

L'exposició itinerant es podrà visitar a Sant Cugat des del tercer dijous d'abril fins a mitjans de juny. El director de la Canals Galeria d'Art, Josep Canals, ha explicat què representa la mostra i la importància dels joves a la societat.

Josep Canals

En aquests moments a Sant Cugat i al país és il·lusió total en un moment en què tothom està caient en un decensís. Si no creiem en el jovent, aquest país no té futur.



Els artistes seleccionats per aquesta edició són Lúa Coderch, Loretta Firmani, Ayuko Hoshino, Laura López Balza, Claudia Pagès Rabal, Francesc Ruiz Abad, Joan Saló Armengol, Sergi Serra Mir i Mireia Terrado Lozano.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.