Arriba el cinquè concurs de microrelats de Sant Jordi de Cugat.cat


  • Comparteix:

Cugat.cat publicarà tots els textos participants

Cugat.cat publicarà tots els textos participants

Cugat.cat organitza el 5è concurs de microrelats per celebrar Sant Jordi. El premi tindrà tres categories: adult, juvenil i infantil. A les categories adult i infantil, els participants han d'enviar un text en català d'un màxim de 10 línies, mentre que a la juvenil els textos hauran de ser micropoemes de cinc línies de la plataforma Facebook. Els guanyadors rebran premis com llibres, sopars culturals, entrades per a espectacles i, per a la categoria juvenil, un 'smartphone', gràcies a la col·laboració de llibreries locals, associacions del municipi, l'Ajuntament, l'EMD de Valldoreix i el Casal de Joves de TorreBlanca.

Per als microrelats infantil (fins als 12 anys) i adult (a partir dels 17), cal enviar un text d'un màxim de 10 línies en font Arial i cos 11 a l'adreça santjordi@cugat.cat amb el nom, el pseudònim, el telèfon de contacte i l'edat. Tots els relats es publicaran a Cugat.cat.

Pel que fa a la categoria juvenil (entre els 13 i els 16), cal enviar el text de cinc línies de Facebook en cos 11 i lletra Arial a casaldejoves@torreblanca.cat. Al correu, cal incloure el nom, el pseudònim, el telèfon de contacte i l'edat. El casal penjarà els textos al Facebook de l'equipament.

La data límit per presentar textos és el 20 d'abril. Els guanyadors rebran un correu de notificació i els premis es lliuraran el 23 d'abril, dia de Sant Jordi, en el programa 'Sant Cugat a fons' de Cugat.cat.

El director de Cugat.cat, Miquel Herrada, destaca el compromís del grup de comunicació local amb la ciutat en l'organització de premis com el de microrelats.

Miquel Herrada

El concurs és una demostració més del compromís de Cugat.cat pel talent local i la creativitat.




El jurat està format per membres de Cugat.cat, l'Ajuntament, el Casal de Joves TorreBlanca i les llibreries. Hi haurà un premi per categoria. El jurat podrà atorgar algun accèssit i tindrà en compte quants 'm'agrada' aconsegueixen els micropoemes al Facebook del Casal de Joves TorreBlanca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.