L'equip de govern se suma a la proposta de l'Orfeó de Sants d'atorgar a Martí Olaya la Creu de Sant Jordi


Temes relacionats

Un llibre de Martí Olaya recull la història dels espectacles juvenils catalans (16/des/09)

Olaya presenta els seus articles en forma de llibre i en companyia d'amics i familiars ( 3/des/07)


  • Comparteix:

Olaya, al claustre del Monestir

Olaya, al claustre del Monestir

El govern municipal s'adhereix a l'Orfeó de Sants en la seva campanya perquè el santcugatenc Martí Olaya sigui guardonat amb la Creu de Sant Jordi. La iniciativa pretén reconèixer el compromís de l'escriptor i assagista amb el teatre infantil i la cultura popular.

Nascut a Barcelona però resident a Sant Cugat des de 1995, Olaya ha estat al capdavant de diverses entitats culturals, com la Fundació Orfeó de Sants, el cicle de teatre infantil de Cavall Fort al Teatre Romea i la Fundació Universal de la Sardana, entre d'altres. També ha publicat diferents llibres de literatura juvenil i teatre.

Molt lligat a la vida cultura i social de Sant Cugat, Martí Olaya va ser membre fundador de l'Associació Amics de Pedra i Sang el 2005 i vicepresident de la delegació local d'Òmnium Cultural. Gran amant del teatre, és un dels actors habituals de les Lectures a la Fresca.

El seu vincle amb la ciutat queda demostrat una vegada més el 2008 amb l'obra 'L'observatori', un recull de 177 articles escrits per al setmanari el 'Diari de Sant Cugat' entre el 2003 i el 2007. Una obra que va sortir a la llum per sorpresa pels seus 80 anys, fruit d'una doble iniciativa de la seva família i la Fundació Folch i Torres, de la qual ha estat president.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.