'Rec3', amb accent santcugatenc, arriba avui a la gran pantalla


Temes relacionats

'Rec3', amb una santcugatenca al capdavant, s'apropa als cinemes ( 9/gen/12)


  • Comparteix:

'Rec3' arriba a la ciutat

'Rec3' arriba a la ciutat

'Rec 3', dirigida per Paco Plaza, arriba avui al cinema Yelmo de la ciutat. El film compta amb la santcugatenca Teresa Gefaell com a directora de producció, que ja va participar en la primera part de 'Rec'. 'Ira de titanes', la segona part de 'Furia de titanes', és una altra de les estrenes de cinemes d'aquest divendres. El film mostra una part de la història de la mitologia grega carregada d'acció i efectes especials. També s'estrena, als dos cinemes de la ciutat, 'Lorax: En búsqueda de la trúfula perdida', una pel·lícula adreçada als més petits i basada en la novel·la infantil del Dr. Seuss.

La tercera part de la saga 'Rec' situa l'espectador a l'inici de la història i explica l'origen del virus que va atacar l'edifici de l'Eixample barceloní en el seu primer film. La darrera part de la trilogia portarà el públic a un casament. A diferència de les dues parts anteriors, no hi haurà estructura de fals documental i les el·lipsi marcaran l'estructura del llargmetratge. La pel·lícula tindrà un final obert per tancar la saga en un altre film, 'Rec 4: Apocalipsis'.

La cinta 'Ira de titanes', que protagonitzen Sam Worthington, Liam Neeson, Rosamund Pike i Ralph Fiennes, és la lluita pel poder entre els déus i els Titans en un moment en què la pèrdua de devoció de la humanitat fa que els déus estiguin perdent el control sobre els seus enemics. Per guanyar-los és necessària l'ajuda de Perseu, fill de Zeus.

El llargmetratge 'Lorax: En búsqueda de la trúfula perdida' mostra una ciutat, Thneedville, on la vida és perfecta i tot està prefabricat, la natura ja no existeix i tot ha estat substituït per tecnologia. Però tot canvia quan una nena intenta trobar, amb l'ajuda del seu amic Ted, un arbre. Per aconseguir-lo, comptaran amb l'ajuda de Lorax, un personatge que sap on està l'última llavor de trúfula.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.