Obert el termini per crear el cartell de la Festa Major de Valldoreix


  • Comparteix:

Cartell de l'última festa major

Cartell de l'última festa major

L'EMD ha obert el termini per participar en el Concurs de Cartells de la Festa Major de Valldoreix, que tindrà lloc entre el 13 i 16 de setembre. Els interessats poden participar fins el primer dijous de juny presentant la seva obra al registre d'entrada de l'EMD. El certamen preveu una categoria per a majors de 18 anys, una altra per a joves de 14 a 17 anys i una infantil de sis a 13 anys.

Cada participant pot presentar un màxim de dues obres, que han de ser originals i inèdites. Al cartell cal que hi figuri la frase 'Festa Major Valldoreix 2012' i els dies '13,14,15 i 16 de setembre'. A més, també s'hi ha de poder veure l'escut de l'EMD. Els originals han de tenir unes mides de 67 centímetres de llargada i 48 centímetres d'amplada. En cas que el cartell s'hagi fet amb ordinador caldrà presentar l'obra també en un CD.

El vocal de Cultura de l'EMD de Valldoreix, Joaquim Castelló, ha explicat a Cugat.cat que la temàtica dels cartells és lliure dins d'unes condicions.

Joaquim Castelló

No hi poy haver focs artificials i s'hi ha de veure la Festa Major i el cartell de Valldoreix.


Els premis inclouen una dotació de 750 euros per al cartell guanyador de la modalitat d'adults, un premi de 450 euros per a la categoria que va dels 14 als 17 anys i un premi de material de belles arts valorat en 450 euros per la categoria dels sis als 13 anys. A més del vocal de Cultura, el jurat que decidirà el cartell guanyador el formaran quatre vocals més. Castelló ha destacat que els cartells busquen reflectir alguna cosa més que la professionalitat en la tècnica.

Joaquim Castelló

La professionalitat també es troba en l'amor a l'hora de fer les coses.



El programa de la Festa Major de Valldoreix informarà del dia en què es farà l'entrega dels premis i tots els cartells presentats s'exposaran al Casal de Cultura de Valldoreix coincidint amb la festivitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.