El Casal de Joves Torreblanca reivindica l'esperit del hip-hop


Temes relacionats

Una formació de l'Escola de Ball Sant Cugat guanya el campionat europeu 'Yo! Festival' (27/mar/12)

El primer videoclip de Fast Forward arriba Cugat tv ( 1/feb/12)


  • Comparteix:

El Casal de Joves TorreBlanca ha fet el seu particular homenatge el món del rap i el hip-hop amb un concert aquest divendres al Casal de Mira-sol. Més de 300 persones s'han acostat a l'espai cultural per gaudir de la música de diversos grups de la ciutat. Prop de cinquanta cantans i ballarins s'han donat cita en aquesta festa de final de trimestre de l'equipament municipal.

El concert ha comptat amb diversos grups de rap i hip-hop, com El Gremio, Fast Forward, La Crú, i LSD, entre d'altres. Tots ells n'han repassat els orígens i han coincidit a destacar la bona salut d'aquest estil a la ciutat. Es tracta de la primera nit de hip-hop que organitzen les diferents entitats de joves del municipi.

Segons els membres de Fast Forward, les noves generacions locals asseguren el hip-hop i el rap a la ciutat durant molts anys.

Fast Forward

Queden grups nous i això és bo. Serà la nova escola. Nosaltres continuarem fins que no ho gaudim.



La jornada també ha comptat amb exhibicions de pintura mural, on els joves artistes han reivindicat l'art al carrer, un espai imprescindible per donar-se a conèixer i poder compartir la seva visió de la realitat. L'artista Guillem Ramisa ha explicat els seus motius per participar en aquest moviment.

Guillem Ramisa

Pinto perquè em relaxa i m'evadeix de la feina i l'estrès. És una manera molt bonica de compartir amb la resta el que penses.




La jornada ha estat organitzada pel Casal de joves TorreBlanca i el col·lectiu musical La Crú, i també ha rebut el suport de Cugat.cat i l'Ajuntament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.