La música protagonitza les propostes d'abril del Teatre la Unió


Temes relacionats

Un concert de La Porta dels Somnis mostra als santcugatencs les possibilitats de La Unió (20/nov/11)


  • Comparteix:

Cartell d'un dels espetacles que es podrà veure a la Unió

Cartell d'un dels espetacles que es podrà veure a la Unió

Una actuació musical sobre la Guerra Civil, un concert d'homenatge als Tres Tenors i un espectacle de gospel són les propostes del Teatre la Unió per aquest abril. La programació forma part de la campanya 'Batega amb la Unió', que l'entitat ha engegat des de novembre per superar la seva mala situació econòmica, i que ha servit per atreure una trentena d'associats i teixir complicitats amb els comerços locals.

Les anades i tornades de francesos i espanyols a través de la frontera durant la Guerra Civil és la temàtica central de 'A l'altra banda', que a partir de documents de l'època, com ara cartes i cançons, elabora un relat musical que vol aportar un petit gra de sorra a la recuperació de la memòria històrica. El director de l'obra, Albert Pérez, ha assegurat, però, que el seu objectiu és essencialment teatral.

Albert Pérez

No és un treball periodístic ni d'investigació sinó teatral.


La peça es representarà divendres de la setmana vinent a les deu de la nit i l'entrada té un cost de 12 euros, amb un descompte de quatre euros per als socis. Pel mateix preu, diumenge de la mateixa setmana a dos quarts de set de la tarda serà el torn dels cantants lírics Daniel Alfonso, Sung Min Kang i Joan Prades, que repassaran el repertori dels Tres Tenors amb una picada d'ullet als temes musicals catalans. Finalment, el penúltim diumenge de mes a les vuit del vespre, la coral Gospel Sentits actuarà a la Unió en benefici d'un projecte solidari amb els nens de Cochabamba, a Bolívia. Les entrades valen 15 euros, amb descomptes de tres euros per aquelles persones que comprin les entrades de forma anticipada.

Es tracta d'un cicle d'espectacles emmarcat en la campanya 'Batega amb la Unió', amb què l'entitat intenta superar la seva mala situació econòmica rellançant la seva programació, així com col·laborant amb comerços locals i buscant l'ajuda tècnica de l'Ajuntament. La responsable de gestió cultural de la Unió, Marta Serrés, ha remarcat que aquestes accions comencen a donar resultat.

Marta Serrés

En una setmana ja hi ha 30 o 40 comerços que volen establir sinergies amb nosaltres.


Serrés també ha explicat que la nova figura del 'soci benefactor', un associat que es beneficia dels descomptes però sense poder de decisió, ja ha atret una trentena de persones.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.