Artistes de la ciutat cedeixen les seves obres per finançar projectes solidaris a l'Índia


Temes relacionats

L'ONG Muskana inaugura una exposició sobre el seu viatge a l'Índia ( 6/mar/12)

L'ONG Muskana prepara un nou viatge a l'Índia (10/nov/11)


  • Comparteix:

Cartell de l'exposició / Font: Muskana

Cartell de l'exposició / Font: Muskana

Els santcugatencs Paco Minuesa i Adolf són alguns de la desena d'artistes de tot el Vallès que han cedit les seves obres a l'exposició benèfica 'L'art de crear somriures', organitzada per l'ONG local Muskana. Les peces s'exposaran a l'Ateneu des del proper dimarts a dos quarts de vuit del vespre i fins el primer divendres de maig. Els ingressos que s'obtinguin de la seva venda es destinaran a finançar els projectes solidaris que l'entitat té a la ciutat de Dehradun, a l'Índia.

L'encarregada de Relacions Públiques de Muskana, Marina Burgaya, ha assegurat a Cugat.cat que els artistes han creat obres específicament per a l'ocasió, però que ho han fet amb total llibertat temàtica.

Marina Burgaya

Volíem que fossin obres en què els artistes expressesin el que volguessin.



Artur Margalef, Quim Conca i Sandra Partera són alguns dels artistes de la resta del Vallès que oferiran les seves creacions a Muskana, una ONG formada per sis alumnes de l'Escola d'Art i Disseny de la ciutat que treballa per implantar programes artístics a les escoles d'educació primària de l'Índia. Burgaya ha explicat que la voluntat de l'entitat és portar la plàstica a alumnes que mai no han tingut l'oportunitat de practicar-la.

Marina Burgaya

L'art és molt important per al creixement dels nens.



L'exposició forma part d'un conjunt d'iniciatives que Muskana engega per finançar les activitats d'aquest 2012, que inclouran festes solidàries i tallers artístics.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.