Artistes de la ciutat cedeixen les seves obres per finançar projectes solidaris a l'Índia

Cartell de l'exposició / Font: Muskana

Cultura

Publicat el 4/abr/12 per Jon Sindreu

Els santcugatencs Paco Minuesa i Adolf són alguns de la desena d'artistes de tot el Vallès que han cedit les seves obres a l'exposició benèfica 'L'art de crear somriures', organitzada per l'ONG local Muskana. Les peces s'exposaran a l'Ateneu des del proper dimarts a dos quarts de vuit del vespre i fins el primer divendres de maig. Els ingressos que s'obtinguin de la seva venda es destinaran a finançar els projectes solidaris que l'entitat té a la ciutat de Dehradun, a l'Índia.

L'encarregada de Relacions Públiques de Muskana, Marina Burgaya, ha assegurat a Cugat.cat que els artistes han creat obres específicament per a l'ocasió, però que ho han fet amb total llibertat temàtica.

Marina Burgaya

Volíem que fossin obres en què els artistes expressesin el que volguessin.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Artur Margalef, Quim Conca i Sandra Partera són alguns dels artistes de la resta del Vallès que oferiran les seves creacions a Muskana, una ONG formada per sis alumnes de l'Escola d'Art i Disseny de la ciutat que treballa per implantar programes artístics a les escoles d'educació primària de l'Índia. Burgaya ha explicat que la voluntat de l'entitat és portar la plàstica a alumnes que mai no han tingut l'oportunitat de practicar-la.

Marina Burgaya

L'art és molt important per al creixement dels nens.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




L'exposició forma part d'un conjunt d'iniciatives que Muskana engega per finançar les activitats d'aquest 2012, que inclouran festes solidàries i tallers artístics.