Sant Cugat es beneficiarà del nou conveni signat per la Xarxa Transeversal i la Generalitat


  • Comparteix:

El Consell Directiu de l’entitat ha signat l'acord a Lleida

El Consell Directiu de l’entitat ha signat l'acord a Lleida

Sant Cugat, una de les 14 ciutats que formen part de la Xarxa Transversal, es beneficiarà del conveni que aquest consorci ha signat amb la Generalitat per impulsar i donar suport a les activitats culturals que durant aquest any es duran a terme en aquests municipis. El conveni preveu, entre d'altres, la difusió coordinada d'espectacles escènics i la generació de noves propostes conjuntes en el terreny de la música.

L'Ajuntament de Sant Cugat és un dels que integren la Xarxa Transversal, un consorci públic que programa una xarxa d'activitats culturals i que aplega 14 ciutat mitjanaes i no metropolitanes de Catalunya.

L'acord signat amb la Generalitat suposarà un impuls i un ferm suport a les activitats que la XarxaTransversal portarà a terme durant aquest any a les 14 ciutats que integren aquest consorci. El conveni comtempla la difusió coordinada d'espectacles escènics i la generació de noves propostes conjuntes en el terreny de la música, les arts visuals i les noves tecnologies. A més també vol servir per potenciar activitats de formació i reflexió a nivell tècnic i polític i per aprofundir en el contacte i la cooperació intermunicipal.

A més de Sant Cugat també formen part d'aquest consorci, Figueres, Girona, Granollers, La Seu d'Urgell, Manresa, Mataró, Olot, Perpinyà, Reus, Tortosa, Vic i Vilanova i la Geltrú.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.