Adolf, 25 anys d'artista


  • Comparteix:

Una de les obres d'Adolf

Una de les obres d'Adolf

L'artista santcugatenc Adolf celebra enguany 25 anys des de la seva primera exposició a la seu de l'Associació de Propietaris i Veïns de Valldoreix amb mitja dotzena de mostres a diferents indrets de la ciutat. El tret de sortida es farà el segon dijous de setembre amb l'exposició 'Fidelitat al retrat' a la seu de l'EMD de Valldoreix.

Adolf ha explicat que ja en la primera trobada de la seva obra amb el públic va exposar tot tipus de peces de tècniques diferents. Són declaracions al programa 'Música entre amics' de Cugat.cat (91.5FM).

Adolf

En aquella època ja vaig exposar de tot: dibuixos, fotografia, pintures, fotomuntatges... Una mostra del que jo era.


L'artista, centrat actualment molt en el retrat, també té preparades algunes altres exposicions. Al seu taller, 'Nus, portes i finestres'; al restaurant el Casalet de Valldoreix, 'Gravats'; a la llibreria Alexandria, 'Ex-libris'; i al restaurant Montt de Valldoreix 'Actors i actrius de Hollywood'. Per confirmar l'espai, Adolf també té prevista la mostra 'Literatura en art'. Totes les exposicions es podran visitar fins al gener de 2013.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.