El Pati de Llibres ofereix un abril ple d'activitats destinades a tota la família


  • Comparteix:

La Diana i la Sònia són les responsables del Pati de Llibres

La Diana i la Sònia són les responsables del Pati de Llibres

Tallers familiars de reflexoteràpia, de coneixement dels infants, i una activitat adreçada a les escoles perquè els alumnes puguin descobrir com funciona una llibreria són les principals activitats que el Pati de Llibres ha preparat per aquest abril. A més, el tercer dissabte del mes, la llegenda de Sant Jordi serà la protagonista a la llibreria per celebrar el dia del llibre i la rosa.

La llibreria el Pati de Llibres proposa diferents tallers per aquest mes. A partir de l'abril i fins al juny, cada dimecres a la tarda la llibreria organitza el taller familiar 'Creixo amb tu', un espai on es donen eines per conèixer les etapes evolutives dels fills. Els dimarts d'abril i els dimecres de maig, es farà el taller de reflexoteràpia per a nadons de menys de 3 anys. El mateix taller, però dirigit als nens de més de 3 anys, es farà a partir del maig. També a partir del proper mes es durà a terme un taller de massatge infantil.

Per celebrar el Dia Internacional de la literatura infantil i juvenil i la diada de Sant Jordi, el Pati de Llibres s'obrirà a les escoles perquè els nens i nenes de P-5 i de primer i segon de primària, puguin descobrir com funciona una llibreria. Una de les llibreteres, Sònia Gòmez, ha explicat en què consisteix la visita que fan les escoles.

Sònia Gómez

Obrim la llibreria als nens i els expliquem què es una llibreria, com classifiquem els llibres i les tasques que fem.



El tercer dissabte d'abril a les dotze del migdia la llegenda de Sant Jordi omplirà el Pati de Llibres. La llibreria organitzarà una activitat al pati on s'explicaran contes de dracs, prínceps i princeses i on a més els nens i nenes s'emportaran a casa els protagonistes de la història.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.