Les visites teatralitzades de Mira-sol Teatre descobreixen el Monestir a més d'un miler de persones


Temes relacionats

Les activitats per a tota la família arriben al Museu cada segon dissabte de mes (27/feb/12)

El Museu registra un 9% més de visitants en l'última temporada (27/feb/12)


  • Comparteix:

Moment de la visita, que es desenvolupa al Claustre

Moment de la visita, que es desenvolupa al Claustre

Més d'un miler de persones s'ha aproximat a la història de Claustre del Monestir i els seus capitells gràcies a les visites teatralitzades de Mira-sol Teatre. Des del 2008, aquestes visites han donat vida al patrimoni local de manera amena i amb tocs d'humor, dos elements claus que atreuen principalment famílies. L'última escenificació ha tingut lloc aquest dissabte i ha aplegat una trentena de persones, una xifra que evidencia que la proposta està consolidada.

Les visites teatralitzades al Claustre del Monestir del grup Mira-sol Teatre permeten introduir-se en la història de Sant Cugat i sobretot en la seva joia patrimonial. D'aquesta manera, els participants descobreixen la significació del centenar de capitells que envolten el Claustre i la vida monacal. La clau, però, és com es presenta aquesta proposta, que barreja divulgació, teatre i humor. Ho ha explicat l'actor de Mira-sol Teatre Pep Miramunt.

Pep Miramunt

El que intentem és fer veure allò que apareix als capitells. Ho intentem fer d'una manera amena i que la gent rigui.


Aquestes visites teatralitzades al Museu es van iniciar l'agost del 2008 i fins a finals del 2011 han passat més d'un miler de persones amb l'objectiu de fer un primer acostament al valor històric i artístic del Monestir.

Alguns dels participants a la visita d'aquest dissabte han explicat què els ha atret de la proposta.

Participants

Feia temps que tenim ganes de venir perquè és una manera amena d'entendre el Monestir. / Conèixer com treballen els capellans. / Conèixer el Monestir és cabdal perquè som nouvinguts. / Com vivien.






Sota el títol 'Deixeu parlar els capitells: ells ho saben tot!', les visites tenen lloc cada primer dissabte de mes al punt del migdia i tenen un preu de dos euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.