Enric Juliana protagonitza la primera cita del cicle 'Tertúlia amb amics'


Temes relacionats

Emili Teixidor, Empar Moliner i Enric Juliana, a la nova edició de 'Tertúlia amb Amics' (10/abr/12)

El conseller Mascarell, a l'última 'Tertúlia amb amics' (17/jun/11)


  • Comparteix:

Juliana oferirà una xerrada sobre l'actualitat política / Font: Universitat de Barcelona

Juliana oferirà una xerrada sobre l'actualitat política / Font: Universitat de Barcelona

El director adjunt de 'La Vanguardia', el periodista Enric Juliana, és el primer convidat de la sisena edició del cicle 'Tertúlia amb amics' que organitza l'associació Amics de Pedra i Sang amb la col·laboració del restaurant El Mesón. Juliana oferirà la seva visió de l'actualitat política espanyola després dels cent primer dies de govern del nou executiu. La xerrada tindrà lloc al restaurant a partir de dos quarts de vuit del vespre i el preu d'entrada és de sis euros amb dos de descompte per als socis l'entitat cultural.

Juliana va iniciar la seva carrera periodística al desaparegut diari 'Telexpres' durant la dècada dels setanta. També ha treballat al setmanari 'El Món', una de les publicacions pioneres en llengua catalana durant l'etapa de la transició, al diari 'El País' i als serveis informatius de Televisió Espanyola (TVE). El 1991 s'incorpora al seu diari actual, 'La Vanguardia', pel qual va fer de corresponsal a Itàlia. La seva trajectòria periodística ha estat reconeguda amb diversos premis, com el Ciutat de Barcelona l'any 2005.

La directora de l'Associació Amics de Pedra i Sang, Dolors Vilarasau, explica quins són els criteris a l'hora d'escollir els convidats. Són declaracions d'arxiu.

Dolors Vilarasau

Hem intentat que tinguin una relació amb la ciutat i una veu que s'escolti a tot el país.


La propera tertúlia del cicle, que tindrà lloc el primer dimecres de maig, comptarà amb la participació de l'escriptora Empar Moliner, que parlarà sobre llibres i experiències que han influït en la seva vida.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.