El grup Mine! vol que el seu públic els ajudi a perfeccionar el nou disc


Temes relacionats

Mine! actua en format acústic a Cugat tv ( 2/gen/11)


  • Comparteix:

Els quatre membres de Mine!

Els quatre membres de Mine!

El grup de música Mine!, on figura el santcugatenc Oriol Romaní, comença aquest divendres un cicle de concerts titulat 'Pre-Mine!' a la Casa Orlandai de Barcelona en què el públic podrà participar en la producció del seu nou disc. Durant els concerts s'establirà un diàleg entre el grup i els assistents on tothom podrà opinar i assessorar la banda. L'objectiu és aprofitar aquesta interacció per modificar el contingut dels temes i enriquir el nou projecte.

Mine! vol que el seu públic pugui viure la fase de pre-producció del seu nou treball i aporti tot allò que cregui necessari. Amb la col·laboració dels músics Eric Fuentes, Jordi Lanuza, Joan Pons i Pere Jou, Mine! oferirà quatre actuacions fins al tercer divendres de maig en les quals donaran al públic la possibilitat de treballar activament en la producció dels seus nous temes.

El baixista santcugatenc de la formació, Oriol Romaní, ha explicat a Cugat.cat que demanen la màxima col·laboració del públic.

Oriol Romaní

Volem que el públic pugui gaudir de la fase de pre-producció del disc, que hi tingui veu i que s'impliqui en el projecte.





Al llarg de quatre sessions el grup oferirà una presentació exclusiva de les cançons que formaran part d'aquest nou treball.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.