Els Catarres més 'bandarres' s'estrenen a Valldoreix


Temes relacionats

Els Catarres pujaran avui a l'escenari de Valldoreix (13/abr/12)

Els Catarres porten la Jenifer i la seva música aquest divendres a Valldoreix (11/abr/12)


  • Comparteix:

Els Catarres, en un moment del concert a Valldoreix

Els Catarres, en un moment del concert a Valldoreix

El públic valldoreixenc ha embogit aquest divendres amb el concert que Els Catarres han ofert al Casal de Cultura del territori. La formació de pop-rock, que va esdevenir famosa gràcies a la cançó 'Jenifer', ha mostrat la seva faceta més madura en el primer concert que oferien amb la seva nova banda. El grup de pop-folk ha fet vibrar un públic intergeneracional en la prop d'hora i mitja que ha durat el concert.

A ritme de pop-folk amb aire de festa major, han pujat Els Catarres aquest divendres a l'escenari del Casal de Cultura de Valldoreix. Acompanyats per primera vegada de vent i percussió, la formació d'Aiguafreda ha estrenat a Valldoreix el seu nou format de banda amb el qual faran la gira 'Bandarra 2012'. En dóna més detalls el bombo, acordió i guitarra de la formació, Jan Riera, en declaracions a Cugat.cat.

Jan Riera

Aquí a Valldoreix és el primer concert que fem amb banda, i en tenim moltes ganes.


El grup ha ofert un repertori molt variat amb temes nous i arranjats, on no han faltat algunes de les seves cançons més conegudes com 'Jenifer' i 'La festa major d'Aiguafreda'. Una mostra de la maduresa musical del grup, que valora el seu primer any d'èxits. Ho explica el cantant i guitarra de la formació, Èric Vergés, a Cugat.cat.

Èric Vergés

Hem decidit canviar una mica l'estructura del grup per poder donar aquest any quelcom més ple i festiu.



La formació, que dimecres estrenarà un nou tema anomenat 'Tintin i la contorsionista', ha escampat l'ambient de festa per un Casal de Cultura de Valldoreix, que ha ballat i saltat durant la prop d'hora i mitja que ha durat el concert.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.