Comediants enfronta els espectadors amb la mort en el seu darrer espectacle 'Persèfone'


  • Comparteix:

Àngels Gonyalons encarna el paper de la reina de l'Hades

Àngels Gonyalons encarna el paper de la reina de l'Hades

El llenguatge inimitable de Comediants ha calat a fons en els espectadors del Teatre-Auditori aquest divendres amb el seu darrer espectacle, 'Persèfone'. La companyia ha ironitzat amb la mort i ha apropat aquest tema universal a prop de 400 espectadors amb l'objectiu de trencar tabús. El públic ha reconegut amb forts aplaudiments un muntatge que tanca un cicle per a la companyia.
Reviu l'espectacle a Cugat tv

L'espectacle, que es va estrenar a Moscou, ha explorat les diferents facetes de la mort de la mà del mite de Persèfone amb els ingredients bàsics que confegeixen el segell de la companyia: música, 'varietés', cabaret, vídeo, interpretacions ocurrents i el treball amb la màscara.

Tot i l'humor i la volada poètica que ha adquirit el muntatge, el públic no s'ha lliurat de mirar cara a cara al regne d'Hades, enfrontant-se davant un tema que, com assegura el director artístic de Comediants, Joan Font, és un tabú que cal trencar.

Joan Font

És important que es parli de la mort. Creiem que quan més parlem d'aquest tema millor. Tots coneixerem Persèfone.



Àngels Gonyalons, Laia Piró, Laia Oliveras, Jordi Llordella i Marc Pujol composen el repartiment d'aquesta obra que ha estat capaç de fer reflexionar el públic sense renunciar a la ironia.

Públic

M'ha agradat molt, han tractat el tema de la mort amb tacte. / S'ha fet curta, és una obra molt ben portada. / Sorprenent.



Segons Joan Font, aquestes 'varietés' mortals tanquen un cicle per a la companyia, que després de tractar altres temes universals com el sol, la nit i el dia, agafen aquest ritu per pujar-lo sense manies dalt l'escenari. Amb 'Persèfone', Comediants ha celebrat el seu 40è aniversari dins el món teatral.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.