Els Celesta més madurs presenten al 'Mou-te' un avanç del seu primer disc


  • Comparteix:

Els Celesta han trepitjat fort l'escenari del Casal de Mira-sol en la primera sessió del 'Mou-te' mostrant al públic un avanç del seu primer EP, amb temes com 'El Rey' i 'No necesito'. El conjunt terrassenc torna enguany a participar a la cita, després de fer-ho com a teloners en l'edició passada del 'Mou-te tardor', amb una posada en escena més contundent i madura. Una combinació explosiva de rap, fusió-rock i funk-jazz per part dels santcugatencs Extremis Swags ha precedit els caps de cartell amb una fresca interpretació de temes propis i diverses versions. La 6a edició de la cita, organitzada per Cugat.cat i l'Ajuntament, ha aplegat una setantena de persones a Mira-sol.

Uns joves Extremis Swags han estat els encarregats d'obrir el primer concert de la 6a edició del 'Mou-te'. La formació ha apostat per presentar-se al públic del Casal de Mira-sol amb una fusió de rock i funk amb hip-hop a través de temes propis com 'Representaciones', 'paisajes' i 'resilencia'. El conjunt santcugatenc també ha versionat el rap metal dels nordamericans Rage Against the Machine i el seu 'Killing the name'. Una proposta que han fet possible gràcies a la col·laboració del Mc SER i diversos components d'Atomic Diamons i els desapareguts Wenceslao.

Uns inicis del grup local dalt de l'escenari que ha contrastat amb la maduresa d'un conjunt que ha tornat a tenir presència al 'Mou-te', els Celesta. L'agrupació terrassenca ja havia actuat com a teloner del Mou-te el novembre passat. Ho ha fet en aquesta ocasió amb un nou teclista, Toni Noise, amb qui s'han atrevit també a versionar el clàssic de The Beatles 'Across the universe'.

La cantant del grup, Ayara Boschele, i el guitarra Juanma Villanueva han valorat així la integració d'un nou instrument als seus sons.

Boschele i Villanueva

Em feia por incorporar un teclista, però hem encertat. / Toni és una persona que s'ha integrat 100% al grup.




La música del 'Mou-te' tornarà l'últim divendres del mes amb el 'psyco rock' dels Everest i els santcugatencs 'El Apuntador' com a teloners.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.