Venudes més de la meitat de les entrades de 'Sonrisas y lágrimas' al Teatre-Auditori


Temes relacionats

Escollits els finalistes per al musical 'Sonrisas y lágrimas' (16/feb/12)


  • Comparteix:

Un instant del musical en una de les seves funcions a Saragossa

Un instant del musical en una de les seves funcions a Saragossa

Ja s'han venut més de la meitat de les entrades disponibles per veure l'estrena a Catalunya de 'Sonrisas y lágrimas' al Teatre-Auditori. El musical, que es representarà a finals de maig, es podrà veure durant quatre dies en set funcions diferents. Fins ara prop de 3.000 persones ja tenen una de les entrades per veure aquest muntatge que tancarà la temporada d'enguany a l'equipament municipal.

De les més de 5.000 entrades que hi ha per veure el musical, prop de 3.000 ja s'han venut quan falta més d'un mes perquè el musical s'instal·li a la nostra ciutat. El musical, que es va estrenar a Tenerife durant el Nadal, es podrà veure per primera vegada a Catalunya al Teatre-Auditori.

Un dels productors del musical, Gonzalo Pérez, ha explicat per què Sant Cugat és l'escenari escollit per fer l'estrena catalana d'aquest musical.

Gonzalo Pérez

El Teatre-Auditori és el millor teatre que funciona de tot Catalunya després dels de Barcelona capital. És un teatre perfecte per aquest musical.


'Sonrisas y lágrimas' es podrà veure des del penúltim dijous de maig i fins l'últim diumenge del mateix mes a l'equipament municipal en set funcions diferents. Els productors esperen que el musical pugui arribar a Barcelona, al Teatre Tívoli, a finals del 2013.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.