Sant Cugat gaudeix d'un Sant Jordi ple de llibres, teatre i música


  • Comparteix:

Cartell de les activitats d'enguany

Cartell de les activitats d'enguany

El concert de Sant Jordi a càrrec de l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat (OSSC) al Teatre Auditori i la ballada de sardanes amb la Cobla La Principal del Llobregat a la plaça Augusta són els principals punts d'atracció de la diada de Sant Jordi d'enguany. Abans i després d'aquesta jornada la ciutat gaudirà de moltes activitats que inclouran música, lectura i representació de contes, xocolatades populars i tallers infantils, entre d'altres.

La programació que ha preparat l'Ajuntament presenta un cartell que amb el seu lema reprodueix la manera d'escriure dels SMS: 'Si pts llgir akst misatg, tmbé pts llgir l llibre'. Les activitats es concentraran a partir d'aquest divendres i s'allargaran fins el primer dimecres de maig, amb activitats per a tot tipus d'edats.

Els més petits gaudiran de la iniciativa amb sis sessions de 'L'hora del conte', la 22a Festa del Llibre Gegant aquest diumenge i el taller infantil 'Drac Menjadits', dimarts, a la Biblioteca de Mira-sol. El mateix dilluns de Sant Jordi, el Casal de Mira-sol acollirà la representació de la llegenda de Sant Jordi acompanyat de pinyates i berenar.

Els més grans també tindran una activitat especial amb la celebració, al Casal de Mira-sol, de la diada de Sant Jordi de la gent gran aquest dissabte a la tarda.

Els actes centrals oberts a tota la ciutadania seran la ballada de sardanes amb la Cobla La Principal del Llobregat a la plaça d'Augusta a partir de les set de la tarda el mateix dilluns de Sant Jordi i, dues hores més tard, el ja tradicional concert de Sant Jordi a càrrec de l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat al Teatre-Auditori.

Aquestes activitats acompanyaran una jornada on els santcugatencs podran remenar i comprar llibres a les parades que les llibreries instal·len cada any a la plaça d'Octavià, i adquirir les diferents modalitats de roses a les parades de venda repartides per tot el municipi.

Passada la diada, encara es podrà gaudir d'altres propostes que finalitzaran el primer dimecres de mes amb l'espectacle per adults 'William Tennesse', a càrrec de Martí Peraferrer, a la Biblioteca Central Gabriel Ferrater.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.