La primera part de la trilogia 'Los juegos del hambre' arriba a la gran pantalla


  • Comparteix:

El film està protagonitzat per Jennifer Lawrence. Font:// sosmoviers.com

El film està protagonitzat per Jennifer Lawrence. Font:// sosmoviers.com

'Los juegos del hambre', un film basat en la trilogia de la nord-americana Suzane Collins, i 'La pesca del salmón en Yemen', una comèdia on s'intenta introduir la pesca del salmó al Iemen, protagonitzen les estrenes locals d'aquest divendres als cinemes de la ciutat. A més els Yelmo projectaran 'Soul Surfer', basada en la història de la surfista Bethany Hamilton, i la pel·lícula japonesa 'Kiseki'.

La pel·lícula 'Los juegos del hambre' mostra una societat divida en duess classes, el govern i la població, que celebra un jocs on un habitant de cadascun dels districtes s'ha d'enfrontar fins que només quedi un amb vida. Katniss, la protagonista, s'ofereix voluntària després que la seva germana petita fos triada per sorteig. Des d'aleshores haurà d'intentar salvar la seva vida sense saber lluitar.

'La pesca del Salmón en Yemen' és la història d'un xeic àrab que vol introduir la pesca del salmó en el seu país. L'àrab troba suport en una jove disposada a ajudar-lo fent front a les crítiques que titllen d'impossible el repte.

El film 'Soul Surfer' és un homenatge a la surfista Bethani Hamilton, que va perdre el braç en el atac d'un tauró mentre feia surf. La cinta mostra la força de superació i la valentia que van conduir la jove novament a ser una campiona.

El drama japonès 'Kiseki', paraula que significa 'miracle' en japonès, narra la història de dos germans que després de la separació dels seus pares es deixen de veure durant sis mesos. Els dos nens intentaran retrobar-se malgrat la distància que els separa i donaran una lliçó als seus pares.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.