La Biennal més reivindicativa arriba a la Casa Aymat


Temes relacionats

Arranca la 18a Biennal d'Art Contemporani Català, a Sant Cugat (19/abr/12)

La Biennal d'Art Contemporani Català, ferma amb l'aposta per l'art jove (17/abr/12)


  • Comparteix:

La 18a Biennal d'Art Contemporani s'ha instal·lat aquest dijous a la sala d'exposicions de la Casa Aymat. La mostra, que aposta per l'art jove com una eina per sortir de la crisi, es podrà veure al Museu del Tapís Contemporani fins el segon dissabte de juny. La Biennal recull el treball de nou artistes menors de 35 anys i residents a Catalunya que ha estat seleccionat pel jurat d'aquesta fira. L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha valorat la col·laboració público-privadaper promocionar l'art jove de Catalunya. Descobreix la Biennal amb Cugat tv

L'acte d'inauguració ha reunit a la Casa Aymat desenes de personalitats polítiques i culturals, artistes i ciutadans de la ciutat que han volgut ser els primers en poder veure les obres dels nous artistes seleccionats.

El director de la mostra, Josep Canals, ha explicat que aquesta és una Biennal que vol plantar cara al context econòmic actual.

Josep Canals

Volem donar un missatge. El país se'n sortirà de la situació que viu. L'art dels joves n´és una prova.





En la mateixa línia s'ha expressat l'alcaldessa Mercè Conesa que ha destacat que la iniciativa pública i privada permeten mantenir viva aquesta iniciativa.


Mercè Conesa

Tot i el context econòmic aquí no aturem l'expressió artística i a través d'una iniciativa pública i privada donem oportunitats als joves artistes.




Fins el segon dissabte de juny la mostra es podrà veure a la nostra ciutat. Després començarà una gira que la portarà per Cambrils, Lleida, Tortosa, Cadaqués, Reus, Rubí, Olesa de Montserrat, Tarragona, les Borges Blanques, Mollet del Vallès i Sant Boi de Llobregat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.