El treball en solitari d'Oriol Cors, avui al 'Mou-te'


  • Comparteix:

Cors en una imatge d'arxiu

Cors en una imatge d'arxiu

Oriol Cors presenta aquest divendres el seu primer treball 'Dit a dit' en solitari en el tercer concert del 'Mou-te', que organitza l'Ajuntament i Cugat.cat. Abans de Cors, sonarà el jazz fusió inspirat en els 70 dels Bass Electrion que actuaran com a teloners. La cita és al Casal de Mira-sol a partir de les onze de la nit. L'entrada és gratuïta.

El santcugatenc Oriol Cors, també integrant de la banda Carolina Chicken, porta a l'escenari mirasolenc la seva música que compta amb elements d'afro-funk, folk i rock. Cors, que en aquesta ocasió no toca la bateria sinó que canta i toca la guitarra, estarà acompanyat per una bateria, un baix, teclats i un saxo. Cors desciu la seva proposta com una música senzilla, rítmica i directa.

El santcugatenc Oriol Cors explica a Cugat.cat què suposa actuar al Mou-te.

Oriol Cors

És especial perquè és el primer concert que faig en obert.




Bass Electrion és una formació integrada pel santcugatenc Joan Martí, al contrabaix, Oriol Cat a la bateria i Dani Rambla als teclats. El santcugatenc Joan Martí ha definit a Cugat.cat la música de Bass Electrion.

Bass electrion

És una música orgànica, per ballar i que la fem amb tota la dedicació que podem.





El grup musicals interpretarà les seves creacions però també hi haurà espai per a les versions dels grans èxits del funk i la fusió dels anys 70, la principal influència de la formació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.