El treball en solitari d'Oriol Cors, avui al 'Mou-te'

Cors en una imatge d'arxiu

Cultura

Publicat el 11/mai/12 per Marc Sala

Oriol Cors presenta aquest divendres el seu primer treball 'Dit a dit' en solitari en el tercer concert del 'Mou-te', que organitza l'Ajuntament i Cugat.cat. Abans de Cors, sonarà el jazz fusió inspirat en els 70 dels Bass Electrion que actuaran com a teloners. La cita és al Casal de Mira-sol a partir de les onze de la nit. L'entrada és gratuïta.

El santcugatenc Oriol Cors, també integrant de la banda Carolina Chicken, porta a l'escenari mirasolenc la seva música que compta amb elements d'afro-funk, folk i rock. Cors, que en aquesta ocasió no toca la bateria sinó que canta i toca la guitarra, estarà acompanyat per una bateria, un baix, teclats i un saxo. Cors desciu la seva proposta com una música senzilla, rítmica i directa.

El santcugatenc Oriol Cors explica a Cugat.cat què suposa actuar al Mou-te.

Oriol Cors

És especial perquè és el primer concert que faig en obert.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





Bass Electrion és una formació integrada pel santcugatenc Joan Martí, al contrabaix, Oriol Cat a la bateria i Dani Rambla als teclats. El santcugatenc Joan Martí ha definit a Cugat.cat la música de Bass Electrion.

Bass electrion

És una música orgànica, per ballar i que la fem amb tota la dedicació que podem.

Your browser doesn’t support HTML5 audio






El grup musicals interpretarà les seves creacions però també hi haurà espai per a les versions dels grans èxits del funk i la fusió dels anys 70, la principal influència de la formació.