Presència santcugatenca a l'adaptació televisiva d'Olor de colònia'


  • Comparteix:

Angelat en una entrevista al progrma 'Protagonistes' de Cugat.cat

Angelat en una entrevista al progrma 'Protagonistes' de Cugat.cat

Les actrius santcugatenques Marta Angelat i Rosa Vila figuren entre el repartiment de la nova sèrie de TV3 'Olor de colònia'. Es tracta de l'adaptació televisiva del llibre homònim de Sílvia Alcàntara que narra la quotidianitat de la colònia industrial Viladomat als anys 50. Es tracta d'una producció de Diagonal TV i Televisió de Catalunya (TVC).

La història té lloc en una colònia tèxtil del Llobregat, on una mort provoca tot de canvis que posaran al descobert les relacions que s'estableixen entre els diferents membres de la comunitat, records dels passat i passions ocultes. La sèrie està dirigida per Lluís Maria Güell i l'adaptació de la novel·la d'Alcàntara ha anat a càrrec de Toni Cabré.

Angelat encarna la Montserrat, l'esposa del senyor Viladomat, l'amo de la colònia. De la seva banda, Rosa Vila interpreta el paper de la Maria Rosa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.