El periodista Joan Ramon Armadàs presenta en societat la seva primera novel·la


Temes relacionats

El periodista Joan Ramon Armadàs s'estrena amb una novel·la d'espies ambientada a Sant Cugat (16/abr/12)


  • Comparteix:

Joan Ramon Armadàs amb el seu pare durant la presentació del llibre

Joan Ramon Armadàs amb el seu pare durant la presentació del llibre

El periodista local Joan Ramon Armadàs ha presentat aquest divendres la seva primera novel·la 'La cicatriu de la mare' entre una setantena d'amics i familiars. Armadàs ha apropat els detalls d'aquesta primera publicació que assegura que no serà l'última. 'La cicatriu de la mare' és un relat 'doblement negre' centrat en una història d'espionatge amb tocs d'humor àcid i una narració molt cinematogràfica.

Amb 'La cicatriu de la mare', Armadàs entra al nombrós col·lectiu d'escriptors santcugatencs. Ho fa a més, amb una novel·la que esdevé, en part, a un escenari tant local com és el Monestir i on el periodista ha volgut presentar el seu llibre.

Armadàs, redactor del setmanari 'Diari de Sant Cugat', ha definit així en una entrevista a Cugat.cat aquesta primera publicació literària.

Joan Ramon Armadàs

La defineixo com una novel·la doblement negra perquè té espies i misteri i té dosis d'humor negre, que és molt necessari.



Armadàs ha confessat que 'La cicatriu de la mare' no és la primera novel·la que escriu, tot i que sí la primera que edita. És per això que ha avançat que té la intenció de seguir publicant.

Joan Ramon Armadàs

De fet, és la segona novel·la però la primera que publica. Hi haurà més.



En aquest sentit, Armadàs ha defensat la literatura catalana com una prolífica part de la cultura que cal també consumir. L'ara també escriptor ha estat acompanyat en la presentació en societat del llibre per familiars i amics i representants polítics del municipi. De fet, el seu pare ha estat l'encarregat d'acompanyar-lo en aquesta presentació, que ha comptat amb el suport d'Òmnium Cultural.

La primera edició en paper de 'La cicatriu de la mare' és autoeditada per l'autor i consta de 250 exemplars, que estan disponibles a les llibreries de la ciutat. En format digital, la distribució ha anat a càrrec de l'editorial Leer-e.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.