Valldoreix avança Sant Jordi amb la plaça del Casal de Cultura com a epicentre


  • Comparteix:

Edició anterior de la celebració de Sant Jordi a Valldoreix

Edició anterior de la celebració de Sant Jordi a Valldoreix

Valldoreix viu aquest diumenge la seva diada de Sant Jordi. La plaça del Casal de Cultura serà l'escenari de les diferents propostes que donaran el tret de sortida a les deu del matí i s'allargaran fins a les dues de la tarda. Els llibres i roses compartiran espai amb espectacles, activitats familiars i artesans.

De deu del matí a dues de la tarda, la plaça valldoreixenca acollirà la Fira d'Artesans del territori, la trobada d'Entitats Culturals i Associacions Veïnals i l'espai de venda de llibres a càrrec de la llibreria Mythos.

Aquests espais comparteixen plaça amb propostes d'oci i lleure, com el taller d'observació del sol en telescopi organitzat per l'Associació Astronòmica Valldoreix - Sant Cugat, que també es desenvoluparà durant tot el matí.

Al punt de les onze del matí, aterra l'espectacle familiar 'Acorde', de la companyia Sebas, i la signatura de llibres a càrrec dels escriptors Mariona Masferrer i Enric Larreula.

Les sardanes també hi seran presents amb una ballada amb la cobla La Selvatana al punt del migdia.

La programació de Sant Jordi de Valldoreix està organitzada per l'Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) i compta amb la col·laboració de les entitats culturals i associacions de veïns del territori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.