Antònia Font anuncia a Cugat.cat que aquest any traurà un nou disc

El cantant del grup en una entrevista al Teatre-Auditori

Cultura

Publicat el 20/abr/12 per Marina Romero

La banda mallorquina Antònia Font ha avançat en una entrevista a Cugat.cat que estan gravant ja un nou treball que presentaran aquest any. El cantant del grup, Pau Debon, ha explicat que es tracta d'un disc 'singular' i ha detallat que serà un treball 'molt diferent tant d'estètica com de base'. Debon ha avançat que encara no tenen una data fixada per treure el disc al mercat.
Reviu l'espectacle a Cugat tv

Tot i que la banda segueix amb la gira del seu setè treball 'Lamparetes', el cantant del grup Pau Debon ha explicat a Cugat.cat que en aquests moments combinen els concerts de la gira 'Lamparetes' amb la gravació del què serà el seu nou treball, un disc que assegura que serà molt diferent a tot el que han fet fins ara.

Pau Debon

Aquest va començar com una raresa. Però ens ha anat agradant i ja hem començat a gravar. Només d'estètica i base ja és molt diferent a tot el que hem fet.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Debon ha explicat també que el disc és fruit del moment creatiu que viu el compositor de les lletres d'Antònia Font i guitarrista del grup, Joan Miquel Oliver. Un fet que els ha permès combinar els concerts i tancar-se a la vegada a l'estudi.

Pau Debon

Hem trobat una fórmula que ens funciona. El Joan Miquel Oliver viu un moment creatiu molt bo i ho hem d'aprofitar.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Amb aquest anunci Antònia Font segella la continuïtat de la banda amb un nou enregistrament discogràfic. 'Lamparetes' va aparèixer el mercat després de quatre anys de silenci.