La Canals presenta 'a Gabriel Ferrater' en l'aniversari de la mort del poeta


  • Comparteix:

Una de les obres de 'a Gabriel Ferrater'

Una de les obres de 'a Gabriel Ferrater'

La Canals Galeria d'Art inaugura aquest dijous 'A Gabriel Ferrater', una sèrie de pintures de Jordi Pagès inspirades en diferents poemes del santcugatenc. La galeria commemora així el 40è aniversari de la mort del poeta, que va tenir lloc a la nostra ciutat, i promou les sinergies entre diferents disciplines artístiques. La mostra es pot visitar a partir de dos quarts de vuit del vespre i fins al juny.

Jordi Pagès (Granollers, 1951) és un pintor molt relacionat amb el món de la poesia i les seves obres, que juguen amb elements com el collage, les línies i les inscripcions, gairebé esdevenen poemes visuals. En aquesta exposició, l'artista s'ha inspirat en l'obra de Gabriel Ferrater i la Canals Galeria d'Art ho ha usat per commemorar l'aniversari de la mort del poeta. Ho explica el seu director, Josep Canals.

Josep Canals

S'ha dedicat als poemes de Gabriel Ferrater, i així hem commemorat que fa 40 anys que Ferrater va morir aquí. Ens ha semblat una bon lligam entre poesia i pintura.


Amb aquesta exposició, l'espai homenatja també la poesia i continua les seves activitats amb motiu de la diada de Sant Jordi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.