David Carreras i Rickley Rocha, guanyadors del 5è Concurs de Microrelats


Temes relacionats

'Sant Cugat a Fons' viu el Sant Jordi en directe a la plaça d'Octavià (23/abr/12)

Arriba el cinquè concurs de microrelats de Sant Jordi de Cugat.cat (27/mar/12)


  • Comparteix:

Cugat.cat ha organitzat el concurs de microrelats

Cugat.cat ha organitzat el concurs de microrelats

David Carreras, en categoria adulta, i Rickley Rocha, en la juvenil, han estat els guanyadors del 5è Concurs de Microrelats, organitzat per Cugat.cat, en què Miguel Pérez s'ha endut l'accèssit d'adults. Els guardonats s'han donat a conèixer al final del programa especial del magazín 'Sant Cugat a Fons', de Cugat.cat (91.5 FM), que s'ha emès en directe des de la plaça d'Octavià.

Un lot de llibres, sopars culturals, entrades per a espectacles i un curs a l'Ateneu han estat els premis que s'ha endut David Carreras pel seu microrelat 'Com un mosquit', que havia de tenir un màxim de 10 línies.

El director de Cugat.cat, Miquel Herrada, ha fet un balanç positiu de la participació i ha avançat que l'any vinent s'està pensant incloure categories per a altres idiomes, probablement en anglès.

Miquel Herrada

L'any que ve hi haurà novetats.


En la categoria juvenil, en què els participants havien de presentar micropoemes de cinc línies a través de Facebook, Rickley Rocha ha estat guardonat amb un 'smartphone'. La tècnica de Cultura de l'Ajuntament, Carolina Hernández, ha remarcat el gran nivell de tots els poemes presentats.

Carolina Hernández

S'han presentat 10 poemes, tots de molta qualitat.




La iniciativa ha comptat amb la col·laboració de llibreries locals (Paideia, el Celler de Llibres, Mythos, el Pati de Llibres i Alexandria), l'Ajuntament, l'EMD de Valldoreix, el Casal de Joves de TorreBlanca, l'Ateneu i Vodafone.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.