Hombre Tranquilo i Xavier Drudis, a l'últim concert del 'Mou-te'


  • Comparteix:

Els compenents d'Hombre Tranquilo

Els compenents d'Hombre Tranquilo

La banda Hombre tranquilo portarà la seva música 'country' aquest divendres al cinquè i últim concert del 'Mou-te', cicle organitzat per l'Ajuntament i Cugat.cat. El lleidatà Xavier Drudis serà el teloner. El concert és al Casal de Mira-sol a partir de les onze de la nit. L'entrada és gratuïta.

El grup Hombre tranquilo està format pel santcugatenc Marc Solà, guitarrista i cantant; Santi, a la guitarra, i el contrabaixista Talo i Cliff, a la bateria. La banda, que barreja el 'country' amb el punk, combina temes propis amb versions. El cantant Marc Solà ho explica a Cugat.cat.

Marc Solà

En el directe hi ha un 90% de temes propis i un 10% de versions.


El cantautor lleidatà Xavier Drudis, amb residència a Sant Cugat, actuarà abans d'Hombre tranquilo, com a teloner. El cantautor interpretarà música melòdica i intimista, amb influència d'estils com el pop o el rock. Ho explica al programa 'Ritme santcugatenc' de Cugat.cat (91.5 FM).

Xavier Drudis

Imagineu-vos jo sol amb una guitarra acústica. L'estil és pop intimista.



A més, Drudis forma part del grup santcugatenc Audiomax, amb qui ha actuat al Cafè Auditori, al Casal de Mira-sol i al local 19th Hole, entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.