Polònia descobrirà la cultura catalana a través d'entitats santcugatenques


  • Comparteix:

Els Bastoners seran un dels representants de la cultura catalana

Els Bastoners seran un dels representants de la cultura catalana

Les entitats de cultura tradicional de Sant Cugat portaran la cultura catalana a la ciutat polonesa de Czestochowa en el marc del Festival Etno*C. Es tracta d'una iniciativa que a cada edició convida una cultura per donar-la a conèixer i organitzar activitats relacionades amb la seva música, tradició, cuina i festes pròpies. Els Castellers, els Bastoners, l'Esbart, el Grup Mediterrània, els Diables i l'Escola de Música Tradicional seran els protagonistes de la convocatòria d'enguany que té lloc dilluns vinent.

La delegació santcugatenca estarà formada per 25 representants d'aquestes entitats que, a banda de mostrat les seves activitats, també mostraran aspectes de la cuina catalana amb demostracions i tasts amb productes de la terra.

El membre de la Coordinadora d'Entremesos de Cultura Popular i Tradicional Catalana de Sant Cugat Èric Ricart ha explicat a Cugat.cat que la relació amb els organitzadors de l'esdeveniment ve de lluny.

Èric Ricart

Els diables fa cinc anys que vam actuar en aquesta ciutat i des d'aleshores tenim una relació que ha ant creixent.


La cita comptarà amb actuacions d'aquestes entitats i tallers per mostrar les diferents expressions de la cultura tradicional catalana. També està prevista una actuació conjunta dels Bastoners de Sant Cugat amb la colla bastonera de Czestochowa, creada recentment, i un correfoc del Diables de Sant Cugat amb els Diables d'aquesta ciutat tancarà la jornada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.