Els Diables de Sant Cugat volen apropar l'entitat als santcugatencs amb la Diada del Foc


  • Comparteix:

Cartell de la Diada del Foc

Cartell de la Diada del Foc

Els Diables de Sant Cugat organitzen la Diada del Foc per difondre la cultura i la tradició d'aquest conjunt al poble. Aquest dissabte i diumenge la plaça del Rei i els voltants del Monestir s'ompliran d'activitats relacionades amb el foc.

L'objectiu de la jornada, on també participaran altres entitats com els Geganters i els Bastoners de Sant Cugat, és apropar els Diables als ciutadans, a més de fer cohesió entre els seus membres. Els diables tenen la intenció de celebrar aquesta diada cada any.

L'epicentre de la jornada serà la plaça del Rei on, durant tot el cap de setmana, hi haurà una fira d'artesans. Els nens podran gaudir de diverses activitats com atraccions inflables, animació infantil o tallers.

El cap de colla dels Diables, Èric Ricart, explica a Cugat.cat què suposa organitzar aquesta diada.

Èric Ricart

És una festa que la volem compartir amb el poble. És com el teu dia, el dia de la teva festa.


A la tarda, el foc pren protagonisme amb dos correfocs, els dos acompanyats dels Tabalers de Sant Cugat. A les cinc de la tarda, els Diablons de Sant Cugat i els Diables Sant Llorenç oferiran un correfoc infantil pels carrerons del barri de Monestir. En acabar, hi haurà el correfoc de la Colla de Diables de Sant Cugat juntament amb les Forces Diabòliques de Sanaüja.

Tot seguit, hi haurà un sopar popular amb música i espectacle, i després el cantautor Miquel del Roig oferirà un concert per posar punt final al dia.

La fira d'artesans continuarà oberta diumenge, a més de les activitats d'animació infantil.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.