El complex món de la ment plasmat a 'Wonderland' colpeix el públic del Teatre-Auditori


Temes relacionats

'Pina', de Wim Wenders, dóna el tret de sortida a les activitats del Dia de la Dansa (26/abr/12)

Víctor Ullate: 'Estic emocionat de que el públic d'ara pugui veure 20 anys de trajectòria' (17/nov/08)


  • Comparteix:

Un instant del muntatge al Teatre-Auditori

Un instant del muntatge al Teatre-Auditori

El muntatge 'Wonderland', del coreògraf Víctor Ullate, ha deixat colpit el públic del Teatre-Auditori. A través de la dansa contemporània i gràcies a una gran interpretació dels ballarins i les ballarines, l'espectacle ha transportat el públic a la vida d'un psiquiàtric. Les emocions, els sentiments, les pors i les percepcions dels personatges s'han pogut copsar a través dels moviments i l'expressió dels ballarins. El públic, que ha lloat amb aplaudiments el treball dels ballarins al llarg de l'espectacle, ha sortit impactat amb la proposta, tot i que alguns l'han considerat arriscada.
Reviu l'espectacle a Cugat tv

'Un viatge cap al món intern de les persones especials'. Així defineix Víctor Ullate aquest muntatge que a través de la dansa i l'expressió dels ballarins ha mostrat l'ordre del caos de les emocions que viuen les persones ingressades en un psiquiàtric. La por, l'alegria, i la tendresa d'aquestes persones ha quedat plasmada dalt l'escenari amb una coreografia i una expressió corporal cuidada fins al mínim detall. 'Wonderland' és de fet un homenatge a la germana de Víctor Ullate tal com ha explicat a Cugat.cat el director artístic de la companyia, Eduardo Leo.

Eduardo Lao

Víctor Ullate ha tractat el tema de la psiquiatria perquè l'ha viscut de molt a prop. És un homenatge a la seva germana.



Per sobre la base musical creada pel compositor nord-americà Philip Grass diferents coreografies punyents s'han anat entrellaçant. El públic ha sortit impactat amb la proposta, tot i que alguns l'han trobat arriscada.

Públic

Fantàstic, m'ha arribat a l'ànima. / Molt elegant i variat./ Ha estat preciós, molt bonic.



El muntatge s'ha emmarcat dins dels actes de celebració del dia Internacional de la Dansa. 'Wonderland' va obtenir el premi Max al millor espectacle de dansa de l'any passat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.