La mostra d'escoles demostra sobre l'escenari el bon estat de salut de la dansa a la ciutat


Temes relacionats

El complex món de la ment plasmat a 'Wonderland' colpeix el públic del Teatre-Auditori (28/abr/12)


  • Comparteix:

Un total d'11 escoles, més de 200 ballarins i milers de santcugatencs com a públic. Aquest és el balanç de la mostra de dansa que aquest dissabte ha demostrat sobre l'escenari de la plaça Victòria dels Àngels que la disciplina viu un bon moment a la ciutat, tot i les dificultats del context econòmic. Enguany, la mostra, que s'emmarca dins els actes del Dia Internacional de la Dansa i del programa d'activitats del 'Sant Cugat Balla', ha batut rècord de públic i de coreografies, també símptoma que la ciutat és un referent en l'ensenyament de diferents estils de dansa.

Clàssic, contemporani, flamenc, jazz, hip-hop i tradicional, entre d'altres, han trobat el seu espai en aquesta mostra d'escoles de dansa. En total, 11 centres que han demostrat sobre l'escenari que Sant Cugat agrupa molt talent en aquesta disciplina.

La mostra ha plantat cara a la pluja, però, finalment, s'han suspès set de les 43 coreografies previstes. Tot i així, ha registrat un nou rècord de balls i de públic, símptoma del bon estat de salut de la dansa a la ciutat. El regidor de Cultura, Xavier Escura, ha assegurat que la mostra és exemple que Sant Cugat és una de les capitals del país en aquesta disciplina.

Xavier Escura

Avui ha tornat a quedar la plaça plena de gom a gom, i això és una gran satisfacció perquè converteix Sant Cugat és una de les capitals de la dansa.


Aquest és el segon any que la mostra té lloc a la plaça Victòria dels Àngels per poder encabir tot el públic i donar més visibilitat a l'esdeveniment. Els directors d'algunes de les escoles han destacat que aquesta iniciativa els permet demostrar la feina que fan.

Responsables escoles

És una molt bona iniciativa perquè permet al públic veure dansa. / No té preu poder tenir una activitat com aquesta conjunta.



Les escoles que han participat són: Andança-Esbart Sant Cugat, Arabesc, Centro Popular Andaluz, Color Dansa, Escola Sant Cugat, Fusió, Música i Dansa, Gaia, grup Mediterrània, Nexus i Viviana Hounie Estudi de Dansa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.