El Teatre-Auditori col·labora amb 'Viatges', una obra del Grec Festival Barcelona


  • Comparteix:

Cartell del muntatge / Font: grec.bcn.cat

Cartell del muntatge / Font: grec.bcn.cat

El Teatre-Auditori col·labora en la producció de 'Viatges', un muntatge dirigit per Ferran Audí que s'estrenarà al Teatre Ovidi Montllor al juliol. L'obra es presenta en un nou format anomenat 'Òpera Quàntica', que combina l'espectacle teatral amb les tecnologies 2.0 i les xarxes socials. El muntatge està basat en 'Viatge a l'optimisme' i altres llibres d'Eduard Punset.

El Teatre-Auditori ha construït l'escenografia de 'Viatges', que dins de l'apartat Grec Innovació i amb la coordinació dramatúrgica de José Sanchis Sinisterra, proposa una experiència de creació col·lectiva. A més, el Teatre-Auditori acollirà una estada tècnica del muntatge la primera setmana de juliol.

Aquest muntatge, que utilitzarà també projeccions, sons d'última generació i retransmissions 3D, es podrà veure només durant quadre dies en el marc del Grec Festival Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.