Maria Coma aterra avui a la Nau de Cultura de Valldoreix

Maria Coma és cantant, pianista i compositora / Font: Racó Viu

Cultura

Publicat el 4/mai/12 per Mikel Vilalta

El piano i la veu de Maria Coma arribaran aquest divendres a la Nau de Cultura de Valldoreix en el segon cicle de Música de Cançó d'Autor de Valldoreix. A partir de dos quarts d'onze de la nit, els assistents podran gaudir de la presentació del seu últim treball 'Magnòlia'. Un trio de guitarra, contrabaix i bateria acompanyaran Coma dalt l'escenari valldoreixenc. El cost de l'entrada és de 10 euros.

Artista en plena efervescència, Coma conrea el camp de la composició, el piano i el cant. Ha compost diferents músiques per a bandes sonores de curtmetratges i anuncis publicitaris, però també ha produït i editat vídeos de concerts en directe, documentals i videoclips gràcies als seus estudis en Comunicació Audiovisual.

La Nau de Cultura de Valldoreix acollirà la presentació de 'Magnòlia', el seu darrer disc. Segons la crítica, l'últim treball de Coma és la confirmació de la seva maduresa musical. La pianista sol anar acompanyada d'un trio format pel guitarrista Nico Roig, el contrabaixista Jordi Casadesús i el bateria i productor Pau Vallvé.