La tercera edició de 'Fem un Museu' torna avui


  • Comparteix:

Una activitat anterior al Museu

Una activitat anterior al Museu

La tercera edició de 'Fem un Museu' torna a apropar la cultura i l'art a les persones amb discapacitats psíquiques a partir d'aquest dimecres. La iniciativa, organitzada pel Museu de Sant Cugat i l'Ajuntament, va adreçada a 12 usuaris dels centres d'ASDI, ATAM, el Taller Jeroni de Moragas i la residència Sant Medir, i enguany tindrà com a protagonista el món del tapís.

Una visita al Museu del Tapís Contemporani donarà el tret d'inici al cicle de quatre visites-taller monogràfiques, que tindran lloc cada dimecres de maig de cinc a set de la tarda. En la primera sessió, els participants hauran de dibuixar un record o un somni que hagin tingut. A partir d'aquesta il·lustració, elaboraran durant la resta de dies una escultura i un tapís.

El director del Museu, Lluís Campins, ha explicat la raó per la qual s'ha decidit focalitzar la iniciativa al Museu del Tapís Contemporani.

Lluís Campins

Tenim un dels pocs museus d'Europa dedicats al tapís.





La tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Susanna Pellicer, ha destacat que les activitats d'aquest tipus serveixen per normalitzar el dia a dia de les persones amb discapacitats.

Susanna Pellicer

Volem que la gent amb discapacitats participi de les mateixes activitats que la resta de ciutadans.



'Fem un Museu' compta enguany amb l'assessorament de l'artista tèxtil Montserrat Pérez i tindrà la participació de 12 usuaris de les entitats de la ciutat dedicades a les discapacitats psíquiques.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.