L'Escola de Música de Valldoreix obre les inscripcions per al curs vinent


  • Comparteix:

L'escola de Música de Valldoreix ofereix fins a 18 cursos

L'escola de Música de Valldoreix ofereix fins a 18 cursos

L'Escola de Música de Valldoreix ha obert el termini d'inscripcions per al curs que ve. Dimecres de la setmana vinent és l'últim dia per inscriure's al curs de sensibilització i iniciació, destinat a nens de quatre a set anys. D'altra banda, el tercer dilluns de maig s'obrirà el període d'inscripcions per a l'ensenyament bàsic, mitjà i específic.

En els cursos d'ensenyament inicial, destinat a nens d'entre quatre a sis anys, es desenvolupen els sentits dels alumnes a través del joc i de la música.

Els alumnes d'entre vuit i 12 anys es poden inscriure als cursos d'ensenyament bàsic, format per cinc cursos. En aquesta etapa es treballen els aspectes elementals de la música. Un cop l'alumne ha cursat l'últim curs de l'ensenyament bàsic té tres opcions, examinar-se per arribar a l'ensenyament avançat del centre, fer el recital per estudiar en l'ensenyament mitjà o per accedir al Conservatori.

L'ensenyament mitjà està destinat als alumes que volen ampliar els seus coneixements musicals decidint si volen continuar els seus estudis musicals en un conservatori. Aquesta etapa està formada per tres cursos.

Els ensenyaments específics els formen sis itineraris diferents: l'Ensenyament avançat; Joves, per alumnes entre nou i 15 anys que s'inicien en la música; Adults, per alumnes de més de 16 anys; Musicoteràpia; Tècnica Alexander, un mètode de reeducció que permet aprendre a utilitzar el cos amb equilibri; i els diversos tallers.

Les inscripcions es poden fer per Internet a Escolademusicavalldoreix.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.