El director de Comediants anima l'Ajuntament a destinar els màxims recursos possibles a la Festa Major


Temes relacionats

La Festa Major busca consens i més participació per reinventar-se ( 5/mai/12)

Comença el debat per repensar la Festa Major ( 4/mai/12)


  • Comparteix:

'En el context de crisi és quan l'administració ha de destinar els màxims recursos per potenciar la Festa Major'. Aquest és el missatge que ha llançat el fundador i director de Comediants, Joan Font, durant la sessió inaugural del debat ciutadà 'La Festa Major. Repensem-la'. Font ha dit que en tota festa major és indispensable que la ciutadania ocupi els carrers, i que la barreja de tradició i modernitat facin emocionar els ciutadans. De la seva banda, el regidor de Cultura, Xavier Escura, ha assegurat que l'Ajuntament recollirà el màxim de demandes i opinions que sorgeixin en aquests debats.

El director de Comediants ha estat l'encarregat d'obrir el primer del cicle de debats per repensar la Festa Major de l'any que ve. Font ha llançat diverses idees per reinventar aquesta festa. En primer lloc, ha subratllat la importància de fer perviure les tradicions i saber-les combinar amb la modernitat per tal de poder aglutinar totes les generacions en una festa com aquesta.

El fundador de Comediants, però, ha volgut deixar molt clar que la Festa Major ha de representar l'ocupació de l'espai públic de la ciutat i l'Ajuntament ha de destinar tots els recursos que pugui en aquesta festa perquè és una manera de tornar als ciutadans allò que ells donen a la ciutat.

Joan Font

La Festa Major en temps de crisi és quan s'ha de potenciar més que mai. Ara ho necessitem.


Alguns dels participants de la primera trobada han qüestionat fins a quin punt l'Ajuntament acabarà recollint totes les conclusions que sorgeixin d'aquest debat ciutadà. Eduard Anguita és el ciutadà que ha exposat aquesta opinió durant la ponència.

Eduard Anguita

Esperem que aquest debat parli de coses concretes i que el màxim d'aportacions que es facin no acabin quedant a l'aire.



En aquest sentit, el regidor de Cultura, Xavier Escura, ha defensat que precisament l'Ajuntament ha organitzat aquest cicle de debats per poder recollir el màxim d'iniciatives i aportacions que es puguin dur a terme.

Xavier Escura

Em sap greu que les crítiques sorgeixin abans d'hora. Hi ha voluntat política d'obrir la reflexió i recollirem tot allò que sorgeixi.





El cicle també ha comptat amb una segona jornada aquest dissabte amb diversos ponents.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.