Nens i joves entren al món de l'òpera de la mà de 'L'orquestra dels animals'


  • Comparteix:

Un moment de l'espectacle

Un moment de l'espectacle

'L'orquestra dels animals' ha acostat l'òpera a nens i joves amb una proposta familiar i participativa. Les quatre funcions que el Gran Teatre del Liceu ha portat al Teatre-Auditori aquest cap de setmana han aplegat unes 2.000 persones. L'espectacle, que aquest dilluns i dimarts ofereix quatre funcions més per a escoles, compta amb la participació d'un miler d'alumnes de 28 centres de secundària.

El Gran Teatre del Liceu, en col·laboració amb el Teatre-Auditori, ha construït una òpera de qualitat implicant en el procés creatiu més de 1.000 alumnes de secundària i oferint un producte per a un públic familiar. El programador del Teatre-Auditori, Gerald Fannon, ha explicat que d'aquesta manera s'acosta els joves a un món que els és distant.

Gerald Fannon

És un gènere que costa als joves, hi ha un distanciament. Però quan tenen una implicació directa se sensibilitzen i s'ho passen bé.



L'equipament ha acollit aquest cap de setmana quatre sessions per al públic general, que ha gaudit de les històries protagonitzades per animals i musicades per la Jove Orquestra Nacional de Catalunya (JONC), acompanyada també pel Cor Infantil de Sant Cugat. Els assistents han lloat una proposta que creuen que canviarà la perspectiva dels joves respecte l'òpera.

Públic

És una iniciativa fantàstica, innovadora i molt valenta. / D'aquesta manera agafen ganes de cantar i implicar-se per a tota la vida. / Fantàstic, tot el que comencin de petits millor.








En total, 4.000 persones gaudiran de l'espectacle en les vuit funcions que acull el Teatre-Auditori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.