En Joan i la Marieta busquen voluntaris per ajudar en la 19a Trobada Comarcal de Gegants


Temes relacionats

Els Geganters obren els actes del 25è aniversari sent els banderers de Sant Medir ( 1/mar/12)


  • Comparteix:

El Joan i la Marieta, a la celebració dels 25 anys del geganters

El Joan i la Marieta, a la celebració dels 25 anys del geganters

Els Geganters fan una crida als santcugatencs per trobar voluntaris per a la 19a Trobada Comarcal de Gegants, que tindrà lloc el primer diumenge de juny. La ciutat es convertirà en la capital gegantera del Vallès en una trobada que posarà punt final als actes de commemoració del 25è aniversari dels Geganters de Sant Cugat. Els ciutadans que participin com a voluntaris rebran esmorzar i una samarreta conmemorativa.

La Trobada Comarcal de Gegants començarà a les onze del matí i acollirà més de 70 figures entre gegants i gegantons i prop de 800 membres de les diferents colles inscrites a l'acte. La colla convida tots els santcugatencs a participar com ajudants d'aquesta trobada fent de guies de les colles geganteres durant la plantada dels gegants i la cercavila.

Les persones interessades poden contactar-hi a través de l'adreça electrònica info@gegantersdesantcugat.cat o del telèfon 636 589 808. Dies abans de la trobada, es convocarà els santcugatencs inscrits a una reunió informativa sobre l'acte.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.